Innendørssenter

Klubbmiljø også på vinterstid

Golfklubben har som mål å skape et miljø på klubben som varer hele året, ikke bare mai til oktober. Klubbhuset skal på vintertid være en møteplass hvor vi i tillegg til simulatorspill og putting, bare kan ta turen innom for en kaffe, møte andre, se golf på tv og kose oss.

Simulatorgolf

I klubbhuset på trones har vi 2 Trackman simulatorer som er de beste på markedet. For å få registrert dine runder med mye morsom statistikk og din egen trackmanhandicap laster du ned appen Trackman Golf på din telefon og registrerer deg. Når du skal spille er det bare å skanne en QR kode på simulatoren og du er i gang. 

Puttingreen

Med en stor puttinggreen i tillegg til simulatorene, kan vi skryte av å ha et meget godt innendørs golfsenter på Trones!

Åpningstider og bemanning

Vi har som ambisjon å ha lange åpningstider. Klubben har ikke økonomi til å bemanne alle timer med lønnet personell og er derfor avhengig av en del dugnad. For åpningstider, se Golfbox. Lyst å spille utenfor våre åpningstider? Ta kontakt med administrasjonen.

Starttidbestilling

Starttid bookes i Golfbox. 18 hull tar sirka 1 time per spiller (går raskere etter hvert som man blir vant å spille simulatorgolf). Det er bare mulighet å booke en person i golfbox per time. Er man to som ønsker å spille 18 hull sammen bestiller man 2 timer etter hverandre, er man 3 spillere booker man 3 timer etter hverandre og så videre. Det er selvsagt lov å booke 1 time og spille 9 hull hvis man er to som har lyst å dele på 1 time.

Mulighet for booking er 7 dager før aktuell dag.

Da vi forventer stort trykk på simulatorene i vinter, er vi nødt til å ta full betaling selv om en ikke møter opp. Frist for avbestilling av starttid er dagen før.

Turneringer og andre aktiviteter

Golf Nordic Lagserien starter i slutten av november, påmelding i golfbox.

Torsdagsrunden starter i desember. Påmelding i golfbox hver uke.

Månedsturneringer setter litt ekstra krydder på ditt simulatorspill. Pågår i en hel måned og du spiller når du vil. Her har du to sjanser hvis du ønsker. Påmelding på simulatoren.

Turneringer er litt mer tidsbegrenset enn månedsturneringer og det er påmelding i golfbox.

Closest to pin er en morsom konkurranse hvor alle deltakerne er samlede samtidig.

Mer info om de ulike turneringen finner dere gjennom å klikke på respektive link under denne teksten.